tiistai 25. kesäkuuta 2019

Jäädytetty mansikkajuustokakku

Tämä jäädyke sopii ihanasti moniin kesän juhliin tai ihan jälkiruuaksikin. Mansikat alkavat olla kypsiä, joten raaka-aineita löytyy. Toimii myös muiden marjojen kanssa.

Pohja:
10 digestive- keksiä
25 g sulatettua rasvaa

Täyte:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 l mansikoita
2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Murskaa keksit ja sekoita sulatettu rasva joukkoon. Taputtele irtopohjavuokaan, jossa on leivinpaperi pohjalla. Vaahdota vaniljakastike ja soseuta mansikat. Lisää muut aineet joukkoon. Kaada seos vuokaan. Pakasta seuraavaan päivään tai vähintään 5 h.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti